Zdravlje

Ljubav

Masna jetra! Očistite je za samo nekoliko dana!

Već ste čuli koliko je zdravo jesti nekoliko grožđica, jer tako možete sprečiti kardiovaskularne bolesti jer vam pomažu u regulisanju nivoa masti u vašoj krvi ali pomažu i kada je u pitanju masna jetra. Očistite je za samo nekoliko dana!

Masna jetra! Očistite je za samo nekoliko dana! Svet Plus



Grožđice se pokazuju vrlo hranjivom hranom, poput većine oraha, ali danas ćete naučiti da pripremite prirodno piće koje je vrlo delotvorno kod sprečavanja bolesti. Mogu se konzumirati u više oblika, bilo kao pratilac u vašim salatama ili jogurtu.

Prednosti:

- Imaju veliki izvor energije zbog visokog sadržaja ugljikohidrata
- Prirodni su diuretik
- Imaju vlakna koja pomažu varenju
- Poboljšavaju cirkulaciju krvi
- Sadrže antioksidanse koji se bore protiv slobodnih radikala
- Sprečavaju rak debelog creva


Voda sa suvim grožđem je jako dobro piće i kućni lek, zbog višestrukih isceliteljskih svojstava jer pomaže obnovi tela i sprečava bolesti. Kad se suvo grožđe rehidrira 24 sata, dobijate vrlo ukusnu tečnost koja se može uzeti u bilo koje doba dana. A ako ste osoba koja ne voli da jede suvo grožđe, sa  tim pićem koje ima drugačiji ukus, možete uživati ​​i iskoristiti vitamine i minerale koje sadrži.

- Pomaže u suzbijanju nečistoća našeg organizma
- Pomaže detoksikaciji jetre
- Omogućava pravilno varenje hrane.


Zbog svojih bioflavonoidnih svojstava suvog grožđa, oni se prenose u vodu i ostaju veliki antioksidans.

Recept:

Operite suvo grožđe. Zatim sipajte 750 ml vode i sklonte pre nego što prokuva. Dodajte šoljicu grožđa i ostavite 15 minuta. Procedite i operite čistom vodom na sobnoj temperaturi.
U teglu koja je hermetički zatvorena staviti grožđice. U loncu stavite 1 litar filtrirane vode. Zatim ulijte vodu u posudu sa grožđem. Ostaviti 24 sata u frižideru.  U slučaju da želite detkosikaciju tela, popijte ovo piće na prazan želudac kako bi vam pomoglo da  očistite telo. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>