Zadruga

Parovi

Kija Kockar svakoga dana moli Slobu da pozove popa!

Luna Đogani doživela je nervni slom kada je čula da su se Sloba Radanović i Kija Kockar pomirili, a onda se pobednica prve sezone rijalitija oglasila i iznela svoj stav o celokupnoj situaciji. Svakoga dana moli Slobu da pozove popa!

Kija Kockar svakoga dana moli Slobu da pozove popa! Foto: Instagram




Luna Đogani je plakala, psovala, vikala, pocepala Slobinu majicu koju je ponela u rijaliti "Zadruga 2", nakon čega je završila kod lekara. Na sve to Kija kaže da je sve što Luna pokazuje foliranje i gluma, te da joj je očigledno više stalo do popularnosti nego do Slobe:

"Mene to zaista ne zanima, treba gospodin Radanović da komentariše, nisam se ja petljala, pravila planove i raskinula sa tom osobom. Bila sam njihov nesrećni slučaj. Koliko ja vidim, nju više boli uspeh, nego Slobodan i ta ljubav, tako da mislim da, kad bi ona morala da bira između Slobodana i mog života, verovatno bi izabrala moj život. Ja znam da je to teško foliranje, meni je to zabavno-humoristički program."

Na pitanje o Slobinoj majici koju je Luna u besu prethodne noći pocepala, Kija je pevrnula očima, a onda je ironično rekla:

"Pošto Luna "kuka" kako zarađujemo... ja, ne ulazim u Slobin novčanik... evo oprostiću joj tih, koliko, 60 evra je bila majica, otprilike... Neka, neka je pocepala, eto. Slobodan i ja se nismo pomirili, svaki dan ga molim da pozove popa da se razvedemo, ali moraću to na svoju ruku da uradim. Ne znam koliko puta moram da ponovim, ljudi ne shvataju da sam se razvela, ne vidim zašto bih se vraćala."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>