Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Začuo se vrisak! Zatrpao Brendona snegom! (VIDEO)

Ovoga puta u pitanju je rasprava čiji akteri su bili učesnici rijalitija "Zadruga 2", Adam Đogani i Branislav Radonić Brendon, s  povod je provociranja Lune Đogani koja je čula da se njen bivši dečko Sloba Radanović pomirio sa Kristinom Kockar od koje se razveo nekoliko dana posle kraja prve sezone ''Zadruge''. Začuo se vrisak! Zatrpao Brendona snegom!

Zadruga 2: Začuo se vrisak! Zatrpao Brendona snegom! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



U jednom momentu tokom rasprave, Adam je rekao da neće dozvoliti Brendonu da spava noćas pa je došao na ideju da ga zatrpa snegom dok spava. Radonić je ipak bio budan, što nije sprečilo Đoganijevog da baci sneg i ohladi ga:

"Hoću samo da poželim laku noć Brendonu."

Miki Đuričić je u sobi za rehabilitaciju čuo vrisak koji je Brendon ispustio kada je Adam bacio sneg, pa se umešao tako što je ovog puta govorio Adamu da je vreme da njegova sestra Luna preboli Radanovića. Adam je objašnjavao Mikiju:

"Luna je poludela malopre zbog onoga i on ide tu i provocira je, da mogu celu njenu bol bih na mene prebacio, ali tako da se ponaša on. Vrlo dobro vidi da je pala psihički noćas, rekao sam mu da neće spavati."

Miki je izneo svoje mišljenje:

"Ona je debil, treba da ga izbaci iz života. Zagorčao joj je život. Ja bi joj šamar udario kada vidim koliko se nervira oko toga."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>