Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Otvoren konkurs! Traži ženu! Evo kakva mora da bude! (VIDEO)

Zvezde večeri u rijalitiju "Zadruga 2" Miljana Kulić i Bora Santana su posle spektakularnog nastupa u studiju Dušice Jakovljević, gde su pred publikom izveli pesmu "Zmija i žaba", otišli u Šiš bar, gde ih je sačekao voditelj Ognjen Amidžić. Otvoren konkurs! Traži ženu! Evo kakva mora da bude! 

Zadruga 2: Otvoren konkurs! Traži ženu! Evo kakva mora da bude! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Ognjen je na kraju intervjua upitao Boru Santanu koje kriterijume devojka mora ispuniti da bi osvojila njegovo srce, na šta je zadrugar imao spreman odgovor:

"Da bude poštena! Da bude 100% prirodna - dobro, može da ima neku ispravku, zubiće, sitno nešto. Ja sam ozbiljan, samo da ne bude histerična, neka uvedu neku dobru. Ja nudim ljubav, poštovanje i naravno brak. Do 35 godina, hoću da se pokazem ljudima, da vide ljudi da i ja znam da volim."

Ukoliko odgovarate opisu idealne žene po meri šarmantnog Bore Santane, javite se mejlom! Sve što je potrebno da uradite kako biste dobile priliku da šarmirate i osvojite Boru Santanu jeste da nam na e-mail adresu [email protected] pošaljete kratku biografiju, nekoliko fotografija i odgovor na pitanje zbog čega mislite da ste baš vi idealna žena za Boru!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>