Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Bane Čolak toliko laže da to postaje smešno! (VIDEO)

Nakon što je Zerina Hećo  u rijalitiju "Zadruga 2" provela noć u krevetu sa Vladimirom Todorovićem kada je došlo i do poljupca između njih, ona se žestoko posvađala sa bivšim dečkom. Bane Čolak je svoju verziju te svađe pričao ukućanima. Toliko laže da to postaje smešno!

Zadruga 2: Bane Čolak toliko laže da to postaje smešno! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Bane je prilikom uputio Zerini najstrašnije uvrede i pretnje, što je nju pogodilo toliko da mu je udarila šamar. Preuveličavanje istine nije strano Banetu, kao i laži u kojima je više puta uhvaćen, pa ne čudi što je imao i svoju verziju sukoba sa Zerinom. On je išao po kući i prepričavao detalje svađe svima koji su hteli da ga slušaju, pritom preuveličavajući priču do krajnjih granica:

"Lupila mi trideset šamara. Dvadeset šamara mi je bukvalno udarila. Ja držim ruke na leđima namerno da ja ne bih udario. Poliva me prljavom vodom iz flaše, ja iskuliram. Kad je nastavila, ja polijem nju."

Rada Vasić i Zorica Marković su ga saslušale i postavile logično pitanje - zašto se nije sklonio od Zerine? Bane je tada slagao da mu je ona zagradila vrata i nije mu dozvolila da izađe:

"Kako da se sklonim, ona stane na vrata i viče mi "Hajde, pi*ko, udari me!". Zamisli kako je mojoj Jasmini da to gleda. Neću da trpim to. Posle dvadeset petog šamara sam je odgurnuo i rekao joj da prekine. Ja držim ruke na leđima, ona udara. Jedan, drugi, treći, peti... I to ne sa otvorenim dlanom, nego pesnicama!"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>