Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Sanja Stanković otkrila detalje o odnosu sa Matorom!

Mnogi su predviđali kraj njihove veze odmah po izlasku iz rijalitija ali to se nije dogodilo. Njihova ljubav jača negod ikada. Matora je u rijalitiju "Zadruga 2", a Sanja Stanković sa nestrpljenjem očekuje dan kada će ponovo biti zajedno. Sada je otkrila neke detalje o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom.

Zadruga 2: Sanja Stanković otkrila detalje o odnosu sa Matorom! Foto: Instagram



Sanji Stanković jako nedostaje njena partnerka Jovana, a na snimanju novogodišnjeg programa u Šimanovcima za Alo je izjavila:

"Tako sam blizu, a tako daleko, (smeh) mada mi nije prvi put da sam joj tako blizu. Snimala sam razne emisije ovde u Šimanovcima i dođe mi svaki put da uzmem megafon i proderem se: „Jovanaaaaa, volim teeeee! Svašta bih joj rekla da mogu, naročito posle onog našeg telefonskog razgovora u kojem sam je napala, pa je posle bila neraspoložena. Gledala bih da je opustim malo, pošto se mnogo nasekirala... Ali kad bi me videla ovako polugolu, rekla bi: „Coooookiiiii, jesi li to ti?"

Sa Jovaninim roditeljima se čuje gotovo svakodnevno i obilazi ih kao svaka dobra snajka:

"Na vezi smo stalno. Oni su divni ljudi. Gledaju je i oni, pa komentarišemo neke situacije, Jovanino ponašanje... Sad treba da spremamo njihovu slavu, koja je 2. januara, Sveti Ignjatije Bogonosac... Dogovaramo se šta ćemo i kako ćemo, treba da i njoj da pošaljemo hranu u Šimanovce, da se slava lepo obeleži. Mada, znam da bi Jovana bila najsrećnija kada bi ugledala mene sa prasetom u ruci."

Volela bi da i sama uđe u „Zadrugu“, ali ne zbog učešća u rijalitiju, već zbog Jovane jer joj nedostaje:

"Sve mi je bez nje prazno, tužno, dosadno... Mnogo mi nedostaje. Stan je prazan... Nas dve smo počele da živimo zajedno odmah po izlasku iz rijalitija i navikla sam na njeno prisustvo. Sada mi je baš teško. Probudim se ujutru i nemam volje ni da ustanem, dosadno mi je. Ona mi je donosila i zabavu i radost. Jedva čekam da je vidim i zagrlim."

Sanja prati rijaliti i jako je ponosna na to što Matora ne pije, a ponosni su i njeni roditelji, sviđa joj se  kako se ponaša, nije agresivna, nema napade histerije, ne pravi probleme ni sebi ni drugima.

Stankovićeva će Novu godinu provesti bez Matore, dok se u dubini duše nada da će za Božić ipak biti zajedno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>