Region

Svet

Region

Ubice mog oca šesta epizoda: Aleksandar ima težak sukob sa majkom! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" šesta epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 17. decembra u 20 časova. Aleksandar ima težak sukob sa majkom, zbog novih informacija o noći kada mu je ubijen otac.

Ubice mog oca šesta epizoda: Aleksandar ima težak sukob sa majkom! (VIDEO) Foto: Facebook



U predhodnoj epizodi, Mirko je van sebe nakon neuspelog pokušaja da oslobodi Draganu uprkos opsežnoj policijskoj akciji. Marjanović je ljut na njega što je krio stvari ali je spreman da pomogne. Štiti Mirka i Aleksandra od besnog Zorana. To iznenađuje čak i Aleksandra, ali on ipak zna da se Marjanoviću nikad ne može verovati do kraja i zna šta mora da uradi. Mirkov privatni pakao se samo usložnjava. Tijana ide na sve ili ništa. Olja jako brine za Aleksandra...

U šestoj epizodi vas očekuje:

U razgovoru sa Žikom i Žaretom, Aleksandar saznaje neke nove detalje o noći kada mu je ubijen otac. To ga dovodi do novog, teškog sukoba sa majkom, nikad zalečene rane i prošlost mu opet kuca na vrata. Mirko teši i laže decu, iako sebe ne može. Milanka shvata da mora da zaboravi na sve što je bilo između njih. Zoran prima novog inspektora u odeljenje, mladog Gorana, želi time da ponizi Aleksandra i izgubljenog Mirka...  

Zašto je Mirko besan na Milanku i odbija njenu pomoć? Hoće li njihova veza uspeti da opstane? Deda je pritisao Mirka i on je sve priznao. Hoće li se i on umešati u potragu za Ivanom?

Uz glavne likove, u novoj sedmoj epizodi, glavni akteri biće i Marko Vasiljević, Miroslav Jović, Marko Pavlovski, Radoš Bajić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>