Region

Svet

Jelena Marjanović: Avantura koja je koštala života?!

Jelena Marjanović je bila kafanska pevačica, a tu se svašta dešava. Dolaze kriminalci, dileri, ali i razni funkcioneri. Možda je smetala nekoj konkurenciji, danas svaki mafijaš ima svoju pevačicu. Avantura koja je koštala života, navodi iskusni operativac.

Jelena Marjanović: Avantura koja je koštala života?! Foto: Instagram



Jelenu Krsmanović Marjanović, pevačicu „Granda“, ludo je voleo uticajni srpski političar, ali ga je ona ostavila, tvrdi izvor „Alo!“. Ova avantura je, kako navodi, Jelenu koštala i života jer je Jelena rešila da progovori o svojoj vezi, što se ovom moćniku nije svidelo:

"On je bio lud za Jelenom, ali je njoj bilo dosta tajne veze i bila je čak spremna da ostavi supruga Zorana. Za tu vezu je, navodno, znala čak i njena porodica, ali su ćutali."

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, smatra da pravi ubica Jelene Marjanović i dalje na slobodi:

"Neposredni ubica, kojem je ubistvo plaćeno, možda se šetka po Evropi i po Beogradu. Porodica je nije ubila jer je ona bila vezana za kuću u koju je donosila i dobre prihode. Bila je glavni hranitelj."

On navodi da je Jelena, verovatno, zapala mnogima za oko:

"Ona je bila kafanska pevačica, a tu se svašta dešava. Dolaze kriminalci, dileri, ali i razni funkcioneri. Možda je smetala nekoj konkurenciji, danas svaki mafijaš ima svoju pevačicu. Možda je u nekoj kafani čula nešto što nije smela i to je došlo glave."

On otkriva da mu je Jelenin svekar Vladimir Marjanović u jednom razgovoru rekao da će kada sve prođe, progovoriti i otkriti pravu istinu. Advokat Nebojša Milosavljević, koji je ranije zastupao Jeleninu sestru od strica Teodoru Krsmanović, takođe smatra da je pravi ubica na slobodi:

"Zbog tog ubistva, uskoro biće uhapšeni neki poznati ljudi."

Marko Nicović, nekadašnji prvi čovek beogradske policije, još ranije je za „Alo!“ rekao da je uticajni političar verovatno finansirao Jeleninu karijeru.

Sagovornik naglašava da je saradnja podrazumevala plaćanje njenih gostovanja, skupe garderobe, šminke i svega ostalog,a Nocovićje ranije izjavio:

"Ona za to nije imala dovoljno novca, ali je trpela sve zbog uspeha. Kada je pukla tikva, moguće je da je on angažovao nekog klinca da je ubije za nekoliko hiljada evra."

Nekadašnji prvi čovek beogradske policije smatra da je taj političar verovatno bio njen sponzor, a da je odlučio da je ubije, kada je ona htela da ga se reši:

"Njen sponzor je mogao da bude samo neko moćan i s dubokim džepom. Taj je morao da ima mesečnu platu najmanje 10.000 evra, kako bi finansirao njen proboj na estradi. Međutim, kada je Jeleni bilo svega dosta i kada je odlučila da ga napusti, on je rešio da je ućutka - tvrdi Nicović. Ona je pristala na tu saradnju zbog obostrane koristi i njen suprug je znao za njega. Moguće je i da im je u kuću dolazio. Oboma je poslovni interes bio vrlo bitan, ali njemu je prekipelo kada je našla drugog finansijera."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>