Region

Svet

Đekson se udvarao zauzetoj pevačici! Prebiće ga njen dečko!

Dok Mina Vrbaški u rijalitiju "Zadruga" govori kako joj nedostaje, Đekson na nekoliko metara od luksuznog kompleksa pokušava da osvoji nečije srce. Udvarao se zauzetoj pevačici! Prebiće ga njen dečko!

Đekson se udvarao zauzetoj pevačici! Prebiće ga njen dečko! Foto: InstagramNajveća imena sa domaće javne scene juče i danas su se okupila u Pinkovim filimskim studijima u Šimanovcima, gde je počelo snimanje novogodišnjeg programa uz koji Balkan godinama dočekuje praznike. Situacije koje su se dešavale van velike scene zabeležila je ekipa portala Pink.rs. Primetili su i da su se učesnik prve sezone rijalitija "Zadruga" reper Nemanja Đerić Đekson i pevačica Tea Tairović zbližili na snimanju, a društvo im je pravio i Sloba Radanović.

U jednom trenutku reper koji je u rijalitiju "Zadruga" imao nekoliko ljubavnih romansi među kojima je bila najupečatljivija ona sa Minom Vrbaški, koja je nedavno priznala da joj nedostaje Đekson, pitao je Teu kada će okončati svoju vezu u kojoj je trenutno:

"Kada ćeš da raskineš sa dečkom? Ja se već neko vreme ložim na tebe. Kada raskineš, obavesti me. Srce malo slatko."

Pevačica mu je kratko odgovorila:

"Nemoj moj dečko da te čuje, ima da me prebije."

U javnosti je poznato da je Tea Tariović imala problema sa svojim momcima, a početkom ove godine proganjao ju je i bivši dečko, zbog čega je tada morala da reaguje i policija.

Foto: Instagram

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink


>