Region

Svet

Region

Serija Koreni deveta epizoda: Đorđe progoni dečaka svojim sumnjama! (VIDEO)

Serija "Koreni" deveta epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 16. decembra 2018 u 20 časova. Đorđe progoni dečaka svojim sumnjama!

Serija Koreni deveta epizoda: Đorđe progoni dečaka svojim sumnjama! (VIDEO) PromoU predhodnoj epizodi Đorđe iz Kragujevca dovodi najskuplju babicu u Srbiji, koja treba da pomognu pri Simkinom porođaju. Istovremeno, kupuje nož, kojim namerava da presudi i Simki i detetu, ukoliko sazna da ono nije njegovo. Simka, nakon veoma teškog porođaja, rađa zdravog dečaka, kojeg Aćim krsti imenom svog političkog mentora, Adama Petronijevića...Deveta epizoda:

Aćim se u srpskoj skupštini suočava sa Vukašinom, koji zastupa interese Aćimovih političkih neprijatelja. Kad sazna da je Vukašin sa Olgom Tošić dobio decu, odlazi da ih krišom vidi. Sa Adamom ne želi da se zbliži, jer ga vidi kao uljeza u kuću Katića – dečaka svojim sumnjama progoni i Đorđe.

Do Prerova stižu glasine o smrtonosnoj groznici koja se širi zemljom. Kako je pokušan atentat na kralja Milana, žandarmi jedne noći dolaze da uhapse Aćima i Đorđa. Zajedno sa ostalim radikalima njih dvojica su ponovo u zatvoru. U dvorištu zatvora počinju da se podižu vešala...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>