Region

Svet

Region

Ne diraj mi mamu: Urnebesna komedija na RTS-u! (VIDEO)

"Ne diraj mi mamu" urnebesna komedija na RTS-u od ponedeljka, 17. decembra, radnim danima od 22 časa. Ova humoristička serija produkcijske kuće "Fist" imaće deset epizoda.

Ne diraj mi mamu: Urnebesna komedija na RTS-u! (VIDEO) PromoBudimir Ćorović i Zlatko Sljepčević su partneri advokati. Budimir je bio oženjen Zlatkovom pokojnom sestrom. Nakon što je ostao udovac, sa Budimirom u stanu ostala je da živi njegova tašta Dika, dakle Zlatkova mama. Igrom slučaja, Zlatko ostaje bez stana i tako se formira nefunkcionalna porodica u jednom stanu: sin, zet i tašta, odnosno - mama.

Mesto okupljanja likova iz serije "Ne diraj mi mamu" je kafana Paragraf 42. Kafana se nalazi preko puta zgrade Suda i mesto je gde se rešavaju zakulisne pravno-sudske igre, ali je to i pozicija raspleta raznih porodičnih problema.

Uloge: Branko Đurić kao Zlatko Sljepčević, Rene Bitorajac kao Budimir Ćorović, Jasna Diklić kao Dika Sljepčević, Anđelka Prpić kao Dunja Sunovratilo, Emir Hadžihafizbegović kao Ivan Galijatović, Admir Glamočak kao Kerim, Dragan Marinković kao Dževad Bukva, Željko Duvnjak kao Simo Šesto, Branko Janković kao Gedora, Robert Krajinović kao Puška, Saša Krmpotić kao Fifa, Haris Burina kao Sabrija, Nermin Omić kao Mandar, Alisa Brkić kao Mija Ćorović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>