Ostalo

Smeno

Google otkriva šta Srbi pretražuju na internetu!

Google je objavio rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih termina u 2018. godini, pa otkriva šta to Srbi pretražuju na internetu!

Google otkriva šta Srbi pretražuju na internetu! Svet PlusTehnološka kompanija Google je objavila rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih termina u 2018. godini, nudeći jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim momentima i trendovima u Srbiji. Građani Srbije u 2018. godini su na Google pretraživaču najčešće pretraživali rijaliti i serijske programe, kao i sportske događaje. 

Događaji kao što su Svetsko prvenstvo u fudbalu i fudbalska utakmica Zvezda – Liverpul, najviše su zanimali građane u proteklih 12 meseci. Veoma su popularne bile i pretrage aktuelnih televizijskih sadržaja, pre svega domaćih i stranih igranih serija, kao i rijaliti programa koji su zabavljali građane u ovoj godini. 

Pogledajte listu najpretraživanijih pojmova, TV serija i događaja u Srbiji tokom ove godine.

Najpretraživaniji pojmovi u Srbiji su: Zadruga, Nebojša Glogovac, Svetsko prvenstvo, Zvezda – Liverpul, Ubice mog oca, Istine i laži, Južni vetar, Beer Fest, Evrovizija, Zvezda - Napoli.

Najpretraživaniji događaji su: Svetsko prvenstvo, Zvezda – Liverpul, Beer Fest, Evrovizija, Zvezda – Napoli, Vimbldon, Uskrs, Srbija – Švajcarska, Srbija – Brazil, Australian Open.

Najpretraživanije serije su: Ubice mog oca, Istine i laži, Jutro će promeniti sve, Ćerke, Pogrešan čovek, Žigosani u reketu, Povratak Lukasa, Za mog sina,  Istanbulska nevesta, Nemanjići  - rađanje kraljevine.

Najpretraživaniji sportisti su: Milan Pavkov, Novak Đoković, Luka Modrić, Aleksandar Kolarov, Kevin Anderson.

Najpretraživaniji filmovi su: Južni vetar, Pedeset nijansi – oslobođeni, Venom, Deadpool 2, Bohemian Rhapsody.

Najpretraživaniji muzički festivali su: Beer Fest, Evrovizija, Beovizija, Exit, Enter Festival.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>