Region

Svet

Darko Lazić nakon dva meseca od nezgode, video ćerku Lorenu!

Pevač Darko Lazić nakon dva meseca od saobraćajne nezgode, video ćerku Lorenu, otkrila je njegova majka Branka Lazić.

Darko Lazić nakon dva meseca od nezgode, video ćerku Lorenu! Foto: InstagramDarko Lazić video je kćerku Lorenu, dva meseca nakon što je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, otkriva njegova majka. Njih dvoje su se čuli u utorak popodne video pozivom u aplikaciji Viber, a devojčica je odmah poželela da zazna kada će videti tatu uživo:

“On joj je odgovorio da će se videti čim završi sa poslom. Za Lorenu je Darko na putu, jer mora puno da radi. Moj sin je bio uzbuđen zbog razgovora sa Lorenom, oboje su bili presrećni." 

Branka Lazić dodaje da malena devojčica ništa ne zna o nesreći koju je njen otac doživeo:

"Nismo joj rekli da je tata u bolnici, već da je na putu i da ima puno posla. Ne bi ona mogla to da shvati, a ni mi ne želimo da je traumiramo."

Branka je otkrila i da će se tata i kćerka uskoro sresti u banji Selters, u kojoj se Darko Lazić oporavlja, a da će je tu dovesti Ana Sević:

"Ana mi je rekla da će, sad kad je Darku mnogo bolje, jedan dan dovesti Lorenu u banju. Moj sin se mnogo uželeo ćerke, ali će morati još malo da pričeka na susret sa njom."

Advokat Darkove Ane Sević za Informer je potvrdio da psiholozi pripremaju dete za susret sa povređenim ocem. Sa druge strane, Branka ne misli da je to tačno:

"Ne verujem da Lorena ide kod psihologa, Ana mi ništa nije rekla."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>