Region

Svet

Severina razlog svađe! Keba i Đani se izbegavali na snimanju!

Pevačica Severina razlog svađe! Dragan Kojić Keba i Radiša Trajković Đani se maksimalno izbegavali na snimanju jednog novogodišnjeg programa!

Severina razlog svađe! Keba i Đani se izbegavali na snimanju! Foto: InstagramDragan Kojić Keba se pre dve godine naljutio na kolegu Đanija zato što je javno isprozivao njegovu snajku Severinu zbog porno-snimka i fotografija, pa je u šali svašta izgovorio. Izvor blizak folkerima kaže da je Đani tražio način da se pomiri sa Kebom ali bezuspešno:

"Radiša ne misli kad priča, pogotovo kad daje izjave. Novinari su ga pitali da komentariše Severinu i Igora, a on se po običaju našalio malo slobodnije na račun popularne srpske snajke. Nije mislio ništa strašno, ali to je ispalo tako. Kebu je to jako pogodilo jer se nije nadao da će Đani nagaziti njegovu porodicu pošto su bili bliski i poštovali su jedan drugog. Odjednom je zaćutao i nije želeo više nikakav kontakt s njim. Kad je Đani primetio da je Keba počeo da ga ignoriše, odmah je shvatio u čemu je stvar. Dugo ga je vijao da se izmire. Pošto Keba nije hteo ni da mu se javi, Đani mu se izvinjavao preko zajedničkih prijatelja, ali nije vredelo. Kojić zna da Đani nije zlonameran i da mu je jezik često brži od pameti, ali ipak nije mogao da pređe preko neukusnih pošalica na račun porodice, jer on Severinu bukvalno ne razdvaja od Igora i ćerke Nataše."

Posle dužeg perioda, u ponedeljak je nekada dobre drugove na jednom događaju delio samo jedan sto u restoranu. Prvo je stigao Đani, da bi nakon dvadesetak minuta došao i Keba. Mrtav-hladan prošao je pored njega, te mu nije rekao ni "zdravo". Trajković je spustio pogled i bilo mu je očigledno žao, ali nije imao kud. Nakon što je ekipa Kurira provalila da se folkeri ignorišu, prišla je Đaniju i upitala ga za komentar:

"Tu je Keba, video sam ga. On se naljutio na mene zbog Severine. Ja sam nešto pričao i eto... Glupost. Ništa nisam mislio ozbiljno, malo sam se našalio, a on je to ozbiljno shvatio. Šta da radim, nadam se da će ga proći. Ja ga stvarno volim, on je brat."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>