Zadruga

Parovi

Ovi zadrugari će morati da napuste rijaliti Zadruga 2 i pređu u Parove!

Jasno je da se scenario ponavlja, a mnogi gledaoci su kritikovali kako se ponavlja priča sa porodicom Subotić-Čabarkapa koja se pre nekoliko sezona dogodila u drugom rijalitiju! Ovi zadrugari će morati da napuste rijaliti "Zadruga 2" i pređu u "Parove"!

Ovi zadrugari će morati da napuste rijaliti Zadruga 2 i pređu u Parove! Screenshoot / Youtube



Pre nekog vremena eskalirala je svađa između Zerine Hećo i Aleksandre Subotić što je dodatno potvrdilo priču iz "Parova" koja se ponavlja u rijalitiju "Zadruga 2". Svedok tome je i novinar Milan Milošević koji je u jednom trenutku poručio učesnicima da ne spominju drugi rijaliti:

"Ne pominjite drugi rijaliti, ne pominjite "Parove."

Produkcija "Happy" televizije pripremila je pakleni plan, čime planiraju da unište rijaliti na "Pinku". Bivši učesnici "Parova" napustiće rijaliti na konkurentskoj televiziji i kroz povratak otpisanih vratiti se u staro jato. Izvor iz produkcije rijalitija "Parovi" tvrdi:

"Mi smo u pregovorima sa njihovim prodicama. Postoje kanali komunikacije i pregovora sa učesnicima unutra, i sve je sigurnije da će oni ponovo doći u naš rijaliti. Ovo će se desiti zauzvrat da ih naša produkcija ne tuži, jer bi zbog ugovora koji su potpisali morali da plate 100.000 evra."

Kako Alo saznaje, oni koji bi trebali ponovo da se vrate u rijaliti jesu svakako Zerina Hećo i Aleksandra Subotić, ali su na tapetu i drugi stanari koje je proslavila produkcija "Parova".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>