Region

Svet

Region

Jutro će promeniti sve: Serija u kojoj zavoliš sve likove! (VIDEO)

"Jutro će promeniti sve" pratimo od prve epizode i svako ko je pogledao makar jednu epizodu nije mogao ostati ravnodušan! Jedna od retkih serija u kojoj zavoliš bukvalno sve likove!

Jutro će promeniti sve: Serija u kojoj zavoliš sve likove! (VIDEO) Foto: Facebook- Jutro će promeniti sve



Sjajni glumci i fenomenalne teme, bliske svima nama, uticale su na to da nam svaki od likova bude kao neko naš, drag i bitan. Realno prikazan život  mladih ljudi koji se bore da nešto postignu u životu, pritom se susretajući sa gomilom problema. 

Svaka epizoda je jednako zanimljiva i nosi sa sobom neku novu emociju. Tu je i muzika koja upotpunjuje čitav doživljaj i čini da ovo ostvarenje potpuno iskače iz šablona na kakav smo navikli svih ovih godina.

Projekcije poslednje tri epizode serije "Jutro će promeniti sve" donele su potpuni obrt u odnosu na početak serije i oduševile publiku u Kinoteci u nedelju uveče. Ovacijama su pozdravljeni reditelji, dramaturzi, scenografi, a posebno glumačka ekipa, koja se poklonila ovom prilikom prepunoj dvorani. Tokom projekcije glumci su dali zanimljive odgovore, a pričalo se i o budžetima serije. 

Nažalost kreatori serije Goran Stanković i Vladimir Tagić priznali su da još uvek nisu spremni da razmišljaju o drugoj sezoni serije. Oni su za Blic izjavili:

"Da bi se druga sezona desila mora da postoji podjednaka doza iskrenosti sa kojom želimo da se suočimo. Mislim da bi nastavak serije bio podjednako neizvestan i ambivalenatn kakva je bila prva sezona. Nama je bilo važno da ne pravimo ni preterano ulepšanu sliku ni preterano prejake izjave, već da zadržimo ambivalentnost i predstavimo šta život nosi sa sobom. Ova serija nikada do kraja nije završena, i da bi se druga sezona desila mora da ima dozu neizvenosti i borbe sa životom."

Ukoliko još uvek niste počeli da gledate ovu fenomenalnu seriju, možete to uraditi OVDE i sigurno se nećete pokajati!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>