Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Biljana tvrdi da je Zerina uvek bila odvratna prema Aleksandri!

Prethodno veče u rijalitiju "Zadruga 2" je bilo veoma stresno za Zerinu Hećo, Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića koji su došli u žestok okršaj. Biljana Dragojević tvrdi da je Zerina uvek bila odvratna prema Aleksandri!

Zadruga 2: Biljana tvrdi da je Zerina uvek bila odvratna prema Aleksandri! Foto: InstagramSubotićeva je potencirala na temi da je Zerina silovana i svojim uvredama je isprovocirala do te mere da je ona fizički nasrnula na nju. U svađu se umešao i David, koji je želeo da smiri situaciju, ali se sve otrglo kontroli, pa je Dragojević pao u teško psihičko stanje i želeo da napusti rijaliti "Zadruga 2". Povodom toga, ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Biljanu Dragojević, njegovu majku, koja je veoma potresena zbog njegovog stanja:

"Jao, jesam, nikad ga u gorem psihičkom stanju nisam videla. On je meni već danima loše, baš je smršao. Aleksandra uskače u sve moguće svađe, a onda on mora da je brani. Ne mora, ali logično je. Aleksandra je mogla da prećuti, on joj je nekoliko puta rekao: "Sedi, smiri se!", da ga je poslušala ništa od ovoga ne bi bilo. To je Zerina radila i u prethodnom rijalitiju. Ona je ranije bila, mogu slobodno reći odvratna prema Aleksandri, ničim izazvana ju je provocirala. Kada smo suprug i ja dovezli Aleksandru i Davida u karantin i kada smo videli Baneta i Zerinu, bila sam iznenađena otkud njih dvoje zajedno. Ali sam tada rekla oboma da su Zerina i Bane za njih dvoje vazduh. Ona ovo sada radi da bi došla do izražaja, više nije sa Banetom, nema svađe sa njim, nema kadra. Ne radi ništa da bi bila interesantna. Sve ono što je rekla Aleksandra je bilo tačno i sve to se zna, ima na Jutjubu, ne znam zašto ju je ovo sada pogodilo toliko."

Biljana je otkrila i da smatra da su Aleksandra i David složniji nego ikad i da je za to zaslužna Ljuba Pantović:

"Ja mislim da je njih dvoje ujedinio Ljubin ulazak. Ona ih je samo zbližila. Ona stalno nešto spolja kopa po njihovim životima i pokušava da ih rastavi. Čekala je momenat da oni uđu u rijaliti, pa da uđe i ona i rastavi ih. Ali je obrnuto bilo. Njih dvoje sada nemaju svađe, niko sada ne razume da Aleksandri ništa ne smeta upravo zbog toga što oni neće da dozvole da ih Ljuba rastavi i uradi ono što je naumila."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink


>