Region

Svet

Jelena Karleuša: Debeli, bradati moraće da razmisli o uvredama!

Pop zvezda Jelena Karleuša novogodišnju noć će provesti radno, u Beogradu, a za najluđu noć će pevati na čak dve lokacije ali će imati i konkurenciju o kojoj kaže: "Debeli, bradati moraće da razmisli o uvredama!"

Jelena Karleuša: Debeli, bradati moraće da razmisli o uvredama! Foto: Instagram



Ove godine Karleuša će imati veliku konkurenciju, jer u Beogradu peva veliki broj pevača, a među njima su i Džala i Buba, sa kojima je Jelena nedavno imala mali okršaj. JK, ipak, nije zlopamtilo, pa poručuje da će možda i razmisliti da im oprosti za uvrede, ali pod uslovom da shvate šta su uradili, pokaju se za to i izvine joj se:

"Debeli, bradati... Jedan od njih dvojice, ne znam tačno koji, moraće da razmisli o uvredama koje je uputio na moj račun. Sve to što je uradio je mnogo glupo, ali bože moj, možda je bio pod nekim teškim opijatima. Drugo objašnjenje nemam. Kada se pokaju i upute mi izvinjenje, mogu da razmislim da im oprostim."

Jelena je u međuvremenu zakopala ratne sekire sa TV „Pink“, pa će se posle pet godina zabrane opet pojaviti na ružičastoj televiziji:

"To što sam se pomirila sa „Pinkom“ ne znači da ću okrenuti leđa TV „Prva“ i „Zvezdama Granda“. Pomirenje jeste diglo prašinu u javnosti, a jedino što ja mogu da kažem jeste da nijedna javna ličnost ne sme da bude zabranjena u 21. veku. Važno je da se opet pojavim na „Pinku“ i da tako zatvorim usta svima koji su likovali zbog toga. Treba da pokažem da je loše zabraniti nekoga ko nije ni ukrao, ni ubio. Zna se ko u ovoj zemlji treba da bude zabranjen."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>