Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra vrištala i paničila jer nije imala hrabrosti! (VIDEO)

Pokušali su da pobegnu iz rijalitija "Zadruga 2". Aleksandra Subotić je vrištala i paničila jer nije imala hrabrosti da preskoči ogradu. Kukala je na sav glas!

Zadruga 2: Aleksandra vrištala i paničila jer nije imala hrabrosti! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Aleksandra Subotić i David Dragojević predhodne noći su se odlučili na nedopustiv korak. Nakon žestoke svađe sa skoro svim učesnicima, oni su pokušali da pobegnu iz rijalitija ''Zadruga 2''. Prvo su stajali kod kapije i čekali da im se otvori, a zatim su otišli korak dalje i uputili se u ekonomski deo dvorišta. Tamo su pokušali da preskoče ogradu, međutim to im nije pošlo za rukom. David je uspešno preskočio ogradu, a onda se vratio po Aleksandru.

Ona nije mogla da se popne, vrištala je i paničila jer nije imala hrabrosti da preskoči ogradu zbog straha od visine, pa im je produkcija otvorila kapiju.

Posle nekoliko sati Aleksandra i David su se vratili u "Zadrugu" i ponašali se kao da se ništa nije ni dogodilo. Subotićeva je predlagala Davidu da se tuširaju nakon što premeste svoje stvari u izolaciju, u kojoj će ona boraviti one nedelje jer je izabrana za potrčka zajedno sa Branislavom Radonićem Brendonom. 

Rebeka Popović je brže-bolje sa njima podelila informaciju da je njihova nekadašnja prijateljica Luna Đogani odmah po njihovom izlasku otišla kod Mikija Đuričića kako bi mu rekla da je bio u pravu za sve što je rekao o njima:

"Svi su vas pljuvali. Luna je odmah otišla da se zahvali Mikiju i da mu kaže da je za sve bio u pravu. Ovo što ti sada pričam, nemoj sutra da iskoristiš. Ja generalno nemam ništa protiv vas, što sa vama ne bih pričala? Kad ste otišli, Suzana se nakačila na mene. Ispalo je na kraju da su vas svi odj*bali i da ste spali na Rebeku i Marijanu."

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>