Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Silovali je i brutalno pretukli! Progovorila Zerinina cimerka!

Predhodnih dana u rijalitiju "Zadruga 2" je glavna tema bila životna priča Zerine Hećo, koja tvrdi da je bila silovana. Aleksandra Subotić tvrdi da Zerina laže, sada je progovorila Zerinina cimerka! Silovali je i brutalno pretukli, tvrdi ona.

Zadruga 2: Silovali je i brutalno pretukli! Progovorila Zerinina cimerka! Screenshoot / YoutubeAleksandra Subotić tvrdi da Zerina laže i da je osoba koja ju je navodno silovala, izvesni Suki, kasnije joj je slao poklone dok je bila u "Parovima" i čak je Zerina njegov broj ostavila u produkciji kao kontakt. Mirela Lapanović, koja je bila učesnica "Parova" kada i Aleksandra i Zerina, tvrdi da starleta iz Bosne govori istinu:

"Bila sam u Parovima tada kada je ona prvi put ispričala za to da je bila silovana i tad mi je bilo jako teško. Sećam se da je Zerina tada bila vidno potresena i sećam se da sam ustala i prišla joj, zagrlila je, jer sam u pogledu videla povređenu ženu."

Mirela je kaže, užasnuta kad bilo ko proziva žrtvu, jer je to najstrašniji čin koji se može desiti jednoj ženi, a kamoli majci:

"Laže Aleksandra. Zerina nije pominjala ime silovatelja, videli smo na plazmi vidno pretučenu Zerinu, njena drugarica je dala izjavu novinarima koliko se sećam. Nikakav Suki tu nije pomenut. To je potpuno druga priča. Zgranuta sam, jer Aleksandra nije pokazala nimalo ženske solidarnosti, nimalo empatije nego je ponavljala i ponavljala silovana, silovana, to je radila sa namerom da je ponizi, uvredi, na neki način izazove na fizički kontakt kao i sa Vladimirom. Poznata je po tome da izaziva nasilje. Aleksandra od te večeri nije prestala i dalje za stolom da provocira žrtvu, ja sam jako potresena kao i sve žene koje su nažalost doživele te vrste traume. Jako je ružno što je Aleksandra slagala i pokušala da ocrni Zerinu u momentu kad joj je bilo zaista vidno teško. Zerina govori istinu. Sramota neka bude sve one koji upiru prstom u žrtvu silovanja."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>