Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra Subotić laže! Evo i dokaza!

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 2" u poslednje vreme očigledno nije svesna koliko je laži izrekla, a služi se svim i svačim kako bi nečiji život uništila. Aleksandra Subotić laže! Evo i dokaza!

Zadruga 2: Aleksandra Subotić laže! Evo i dokaza! Foto: Instagram



Aleksandra Subotić je pre nekoliko dana javno otkrila tajnu Zerine Hećo da je silovana, što su mnoga udruženja za zaštitu žena ali i celokupna javnost osudili, a sada je procurela još jedna tajna koju bi ona rado sakrila. 

Naime, njena majka Ljuba Pantović bila je u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, sa kojim je Subotićeva ostala u drugom stanju! Iako je Aleksandra tvrdila da Ljuba i Čabarkapa nisu imali ništa, u javnost su procurile fotografije na kojima se njih dvoje ljube, pa samim tim dokazuju da su bili u vezi! 

Na drugoj fotografiji Ljuba i Čabarkapa poziraju sa njenom mlađom ćerkom, pa je to još jedan dokaz da su njih dvoje bili u vezi i da Aleksandra laže kada kaže da među njima nije bilo ničeg kako bi sebe oprala jer je ostala trudna sa njim i rodila dete koje se sada nalazi kod majke njenog sadašnjeg dečka, Davida Dragojevića, takođe učesnika Zadruge.

Jasno je da Aleksandra ne preza od toga da se služi različitim lažima, što je i dokazala, ali srećom istina uvek ispliva na videlo. 

Fotografije pogledajte OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>