Zdravlje

Ljubav & Sex

Muči vas išijas?! Ovo povrće leči!

Muči vas išijas?! Hladno vreme može da pokrene ili pogorša ovu boljku. Bol u leđima i ukočenost vas usporava u svakodnevnim aktivnostima i ako nemate ništa drugo pri ruci, ovo povrće leči!

Muči vas išijas?! Ovo povrće leči! Svet PlusPo receptu naših starih, operite ga i blago prokuvajte u čistoj vodi, pa dok je još topao, stavite ga na obolelo mesto i držite dok se skroz ne ohladi. Najbolje je da ga držite tokom cele noći, a da onda ujutru ponovite tretman. Možete i da ga tako opranog isečete, izravnate flašom ili oklagijom, pa da ga stavite na bolno mesto, prekrijete pelenom ili pamučnom krpom i pričvrstite zavojem. 

Bitno je da tri puta dnevno menjajte obloge, da bi efekat bio pravi. Kupus se na isti način koristi i kod problema sa proširenim venama, ranama, čirevima i migrenom.

Inače, kupus sladak, kiseo, kao salata, glavno jelo ili dodatak, sa mesom ili bez njega, pored pasulja i krompira osnova je naše kuhinje. U našem narodu koristi se i kao hrana i kao lek i to sa razlogom. Ovo moćno povrće pravi je melem za ceo organizam.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>