Region

Svet

Darko Lazić razmišlja o žurci samo za odabrane!

Folk pevač Darko Lazić, koji se u banji Selters oporavlja od posledica stravične nesreće, ljut je na svoje kolege, jer su samo retki od njih izrazili želju da ga posete nakon što mu se stanje stabilizovalo. Razmišlja o žurci samo za odabrane nakon oporavka!

Darko Lazić razmišlja o žurci samo za odabrane! Foto: Instagram/Blic



Darko Lazić se navodno poverio svojoj verenici Marini Gagić da je odlučio da neke kolege za koje je bio ubeđen da su mu prijatelji, zauvek izbriše iz života, jer je shvatio da su se sa njim družili samo iz koristi. Izvor za Srpski telegraf otkriva da je Lazić rešio da, nakon što se dobro oporavi, napravi žurku na kojoj će prisustvovati samo odabrani:

"Darko je duboko razočaran u pojedine kolege za koje je smatrao da su mu pravi prijatelji sve dok nije doživeo saobraćajku. Shvatio je da je izreka da se prijatelji poznaju u nevolji, u njegovom slučaju istinita i definitivno mu je jasno da su se neki sa njim družili iz koristi. Poverio se Marini da će iz užasa koji je doživeo izvući pouku i da će zauvek precrtati pojedine ljude kojima je mnogo pomogao, a koji su mu okrenuli leđa onda kada mu je bilo najteže. Marina ga je podržala i rekla mu kako je znala da ga mnogi iskorišćavaju, ali da nije želela da se meša u njegov odnos sa kolegama."

Dobro obavešten izvor još konstatuje da je od predstavnika estrade, pored Darkove kume pevačice Andreane Čekić, jedino Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom posetio Lazića u bolnici:

"Darko je rekao Marini da će za najviše dva meseca napraviti proslavu na koju će pozvati sve one koji su sa njim bili kada mu je bilo najgore. On ne može da zaboravi pojedine kolege koje su odmah posle nesreće pozvale njegove roditelje i ponudile im pomoć. Ipak, takvih je bilo vrlo malo, a mnogi su samo zavaravali javnost postavljajući fotografije sa Darkom na društvenim mrežama kako bi napravili privid podrške. Baš zbog toga je Lazić rešio da im pokaže da mu više ne trebaju u životu jer ih neće pozvati na žurku."

Lazića je jako dirnulo kada je čuo da je Đani, dok je on bio u komi, došao da mu pruži podršku sa suprugom Slađom i da je plakao i molio doktore u KBC Zemun da ga spasu, a neke kolege mu ni poruku nisu poslale. Darko je navodno spreman i javno da otkrije ko ga je razočarao, ali ipak će sačekati da prođe određeno vreme. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Srpski Telegraf

Povezane vesti:


>