Region

Svet

Zoran Marjanović priveden, pa pušten na slobodu!

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović uhapšen je u petak ujutru u Borči. Priveden pa pušten na slobodu i to zbog saobraćajnog prekršaja.

Zoran Marjanović priveden, pa pušten na slobodu! Screenshoot / YoutubeMarjanović je posle hapšenja priveden sudiji za prekršaje, nakon čega je pušten.  On je ovog puta priveden jer se nije odazivao na poziv zbog saobraćajnog prekršaja, a privođenje u sud nema veze sa slučajem nerazjašnjenog ubistva njegove supruge. Dobio je prekršajnu prijavu 2017. godine i dva kaznena poena. Poziv za sud mu nije mogao biti uručen na vreme, jer je tada bio u pritvoru.

Podsetimo se, Zoran Marjanović je proveo više meseci u pritvoru, i zasad je jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović. Optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin. Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi deset meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir


>