Region

Svet

Katarina Grujić prekinula ljubavnu vezu zbog ljubomore!

Pevačica Katarina Grujić prekinula je ljubavnu vezu dugu osam meseci sa Nikolom V. i to zbog njegove ljubomore!

Katarina Grujić prekinula ljubavnu vezu zbog ljubomore! Foto: InstagramKatarina Grujić je sa Nikolom bila skoro osam meseci, a raskid je došao iznenada. Ona je dugo pokušavala da svog izabranika skriva od očiju javnosti, ali kada su mediji saznali njegov identitet, sa ponosom ga je predstavila na društvenim mrežama.

Ipak, ovoj romansi je sada došao kraj, a pevačicina prijateljica je otkrila da on nije bio dovoljno jak da isprati njen karakter:

"Kaća još nije našla čoveka koji je jači od nje i koji je spreman da je podrži. Muški ego je veoma osetljiv, a Kaća ne ume da prepozna pravog muškarca."

Pevačica je potvrdila da je njena veza sa Nikolom okončana, te je kao glavni razlog za raskid navela njegovu ljubomoru:

"Ne volim da pričam ružne stvari o čoveku sa kojim sam bila, to bi značilo da ružno pričam i o sebi. Nikoli i meni je bilo lepo i zaista sam mislila da je on čovek koji može mene da prati, ali definitivno sam pogrešila. U početku je sve bilo okej i bilo je dosta razumevanja, ali onda se to promenilo. Nismo imali izlaza i odlučili smo da je najbolje da prekinemo našu vezu. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bežim od toga, samo ću to reći."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>