Region

Svet

Duet - Ko bi rekao: Kija Kockar i Stoja! (VIDEO)

Pobednica prve sezone rijalitija ''Zadruga'' Kristina Kockar je tu pobedu i popularnost koja je došla sa njom iskoristila na najbolji mogući način. Iako je njen bivši suprug Sloba Radanović pevač, ona je za kratko vreme baš u tom poslu postigla neverovatan uspeh. A sada duet pesma "Ko bi rekao" Kija Kockar i Stojanka Novaković Stoja.

Duet - Ko bi rekao: Kija Kockar i Stoja! (VIDEO) Foto: Instagram



Posle pesme sa Ministarkama ''Ne vraćam se na staro'' koja je postala sastavni deo svake plejliste u noćnim klubovima, ona se nije zaustavila već svoje mnogobrojne fanove častila baladom ''Potpis'', koju je narod takođe oberučke prihvatio.

Nakon objavljivanja autobiografske knjige ''Moj potpis'' koja je uzdrmala Srbiju i region, Kockareva je odlučila da pred praznike iznenadi javnost još jednom pesmom. To je učinila sinoć kada je na svom Instagramu u okviru priče najavila da je snimila duet pod nazivom ''Ko bi rekao'' ni manje ni više sa uvaženom pevačicom folk muzike, Stojankom Novaković Stojom.

Uzbuđeni fanovi su munjevitom brzinom raširili radosnu vest putem društvenih mreža. Dok pesma i spot ne ugledaju svetlost dana, Kristinu možete pratiti petkom u Vašoj omiljenoj muzičkoj emisiji ''Pinkove Zvezdice'' čiji je ona deo žirija.

Tizer pogledajte OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>