Ljubav

Style

Opravdanja za prevaru! Šta je razlog kod žena, a šta kod muškaraca!

Ukoliko niste zadovoljni svojom vezom ili brakom, smatrate da ne dobijate ono što vam je potrebno, najbolja moguća odluka je prekinuti takvu vezu. Opravdanja za prevaru! Šta je razlog kod žena, a šta kod muškaraca!

Opravdanja za prevaru! Šta je razlog kod žena, a šta kod muškaraca! Svet Plus




Grupu bračnih i ljubavnih savetnika zanimalo je koji je najčešći razlog prevare. Sprovedeno istraživanje rađeno na osnovu odgovora 495 ispitanika i objavljeno u "The Journal of Sex Researchu", pokazalo je da glavni uzrok prevare nije radoznalost niti seksualna potreba, već nedostatak ljubavi u vezi. Osamdeset posto ispitanika imalo je opravdanje, tačnije "jak" razlog za prevaru, a to je osećaj da su zanemareni od strane partnera.

 "Women's Health" piše da žene najviše varaju svoje partnere upravo zato što se ne osećaju dovoljno voljeno i ne osećaju emocionalnu stabilnost u vezi. Sa druge strane muškarcima je najčešći poriv za prevaru manjak fizičkog dodira, razmenjivanja nežnosti i osećaja voljenosti i stabilnosti.

Onog trenutka kada pomislite na prevaru, a smatrate da vašoj vezi još nije došao kraj, ipak je pametnije  porazgovarati sa partnerom o problemima koji vas muče i pokušati da popravite odnos koji će biti još dublje narušen ukoliko dođe do prevare.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>