Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra otkrila šta Zerina krije! Ti si silovana! (VIDEO)

Divljanje, svađa i skakanje po stolu u rijalitiju "Zadruga 2" Obezbeđenje moralo da reaguje zbog ove dve zadrugarke! Aleksandra Subotić otkrila šta Zerina Hećo krije! "Ti si silovana!"

Zadruga 2: Aleksandra otkrila šta Zerina krije! Ti si silovana! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeNezpamćeni sukob u rijalitiju "Zadruga 2" dogodio se tokom igre istine, kada su Zerina Hećo i Aleksandra Subotić posle užasnih stvari koje su izgovorile, čak i nasrnule jedna na drugu, pri čemu je Zerina dožovela nervni slom. Luna Đogani i Bane Čolak jedva su uspeli da je obuzdaju.  

Aleksandra smatra da je Zerina kriva što se Luna distancirala od nje i Davida, pa je isprovocirala cmerku: 

"Bila si ljubomorna na naše prijateljstvo."

Aleksandra i Zerina koje su ranije bile dobre prijateljice, sada su pokrenule žestoku svađu tokom koje su jedna o drugoj iznosile prljav veš, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću. Zerina je vikala:

"Ja imam normalnu porodicu, majku nisam pljuvala, oca nisam pljuvala, ćerku nisam dovodila u rijaliti."

Zatim je Aleksandra iznela najužasniju istinu o Zerini, a to je Zerina na sve načine pokušavala da sakrije od kada je ušla u Imaginarijum: 

"Ti si silovana!"

Ovo ju je toliko isprovociralo da je skočila sa stola na nju, i nastao je pravi haos. Obezbeđenje i Čolak su uspeli da je odvuku, a Luna ju je smirivala u sobi zajedno sa bivčim dečkom. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>