Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Užasna svađa u rijalitiju! Bora prevršio svaku meru! (VIDEO)

Užasna svađa u rijalitiju "Zadruga 2"! Posle uspešno odigrane "Igre istine", zadrugari su kao nagradu dobili dugo očekivanu picu. Kao i obično kada dobiju hranu, ukućani su se žestoko posvađali, a situacija je kulminirala kada su Toma Panić i Bora Santana nasrnuli jedan na drugog. Bora prevršio svaku meru, a Toma završio u zatvoru! 

Zadruga 2: Užasna svađa u rijalitiju! Bora prevršio svaku meru! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Panić je komentarisao koliko je Bora pojeo zalogaja pice, što je njega razbesnelo, pa je počeo da vređa i viče na Tomu. Iste sekunde je munjevito reagovalo obezbeđenje koje je uletelo u kuću. Bora je urlao:

"J*baću ti Snežu u p*čku ili Jasminu, kako se već zove tvoja majka. Dođi da ti j*bem mamu, da ti j*bem Jasminu. Polomiću te od batina."

Tomu su njegove reči jako razbesnele, pa je pošao da nasrne na njega, a obezbeđenje ga je odvelo u zatvor. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Marko Miljković je stao na Tominu stranu i govorio Bori da je on sada kriv, kao i da ne može da psuje ničiju majku jer je normalno da to svakoga povredi. Santana je nastavio da psuje, preti i vređa Tomu na osnovu toga odakle je.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>