Region

Svet

Darko Lazić želi da trajno obeleži datum kada je izašao iz kome!

Pevač se već deset dana oporavlja od posledica stravične saobraćajne nesreće, u banji Selters. Darko Lazić želi da trajno obeleži datum kada je izašao iz kome! Odlučio je da pozove svog tatu majstora i zakaže termin.

Darko Lazić želi da trajno obeleži datum kada je izašao iz kome! Foto: InstagramDarko Lazić je ispričao porodici da je doneo odluku da istetovira datum kada je izašao iz kome kako bi ga uvek podsećao na užas koji je preživeo zbog svog nemirnog duha. Izvor tvrdi:

"Lazić je rešio da istetovira "29. 10. 2018", tj. dan kada je izašao iz kome u kojoj je proveo šest dana. Budući da je strastveni ljubitelj tetovaža, nedelju dana je razmišljao na koji način će na telu obeležiti užas koji je prošao samo zbog svog nemirnog duha. Na kraju je sam doneo odluku da to bude datum i odmah je pozvao tatu majstora kako bi dogovorili termin. S obzirom na to da je Lazić svakodnevno na višečasovnim terapijama, odlučili su da to bude nekoliko dana pre nove godine jer bi Darko tada trebalo da ima odmor od rehabilitacije."

Darkovo telo ukrašeno je brojnim tetovažama, a upravo zbog njih se folker pre dve godine našao na meti prozivki. Naime, Darko na grudima ima istetovirano rimskim brojevima datum rođenja bivše supruge Ane Sević i ćerkice Lorene. Na prvi pogled njegove tetovaže izgledaju savršeno, međutim, tatu majstoru koji je radio folkerove tetovaže pravopis nije jača strana, pa je tako između rimskih brojeva stavio tačke, što je nepravilno. Takođe, Lazić je u martu uradio na ruci tetovažu koju je posvetio svojoj kumi Adreani Čekić, a ona glasi: "Moj kum, moja krv". Nakon nekoliko dana i Adreana je uradila tetovažu na podlaktici sa istom porukom za Darka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo


>