Region

Svet

Ozbiljan problem! Darko Lazić ubeđen da mu svi rade o glavi!

Porodica je taman mislila da sve ide na bolje ali desila se nepredviđena situacija. Pevač Darko Lazić ima ozbiljan problem, ubeđen je da mu svi rade o glavi!

Ozbiljan problem! Darko Lazić ubeđen da mu svi rade o glavi! Foto: Instagram



Darko Lazić pored ostalih problema izazvanih saobraćajnom nezgodom, sada muku muči sa manijom gonjenja. Izvor blizak porodici je za Alo otkrio da su roditelji najpre mislili da je reč o prolaznoj fazi, te su sa njim vodili svakodnevne razgovore ne bi li mu izbacili crne misli iz glave:

"On je ubeđen da mu svi rade o glavi, da žele da ga gurnu u propast, unište ga… Ne veruje da bilo ko želi da mu pomogne i sumnja u svačiju dobronamernost. Sve to je povezano i s apstinencijom od opijata, ali i s dugovima prema zelenašima, koji ga ne ostavljaju na miru ni u ovakvoj situaciji."

Izvor koji je želeo da ostane anoniman još dodaje:

"Darko je prvo mislio da mu je i saobraćajna nezgoda podmetnuta i da je neko želeo da ga ubije. Taman kad smo uspeli, ili bar mislimo da jesmo, da mu objasnimo da je to bio nesrećan slučaj i da niko drugi sem njega samog nema veze sa tim, počeo je s drugim paranojama. Opterećen je i time kako ga ljudi doživljavaju nakon nezgode, ali i svih tekstova o njemu koji se tiču njegovih poroka... Ubeđen je da ga svi ogovaraju i omalovažavaju. Da protiv njega spletkare i rovare."

Nakon što je Darkova majka objasnila lekarima kakve misli more njenog sina, oni su u tome prepoznali psihički poremećaj i povezali ga sa strahovima koje Darko očigledno već ima, te ga posavetovali da kontaktira s dobrim psihijatrom:

"Branka će angažovati psihologa, psihijatra… koga god bude trebalo, samo da Darko dobro bude kao pre."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>