Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Rada Vasić osudila ponašanje Suzane Perović! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Zadruga 2", imali su priliku da vide sve najinteresantnije momente nastale u poslednjih nekoliko dana na imanju. Rada Vasić osudila ponašanje Suzane Perović! 

Zadruga 2: Rada Vasić osudila ponašanje Suzane Perović! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeNa jednom od njih prikazan je razgovor Rade Vasić i Dragane Mitar, kada je Rada ogovarala Suzanu Perović i Mikija Đuričića. Ona je tada indirektno osudila Suzanin odnos sa Đuričićem. Rada je objasnila:

"Ništa loše nisam kazala. Rekla sam to što jeste. Ja ako cenim mog muža i ako ga poštujem, nikada sebi ne bih to dozvolila. Miki je nju poljubio, videli smo klip. Ja mu to ne bih dozvolila, a ona zna kako će reagovati. Muškarac ima pravo da traži, a žena ako hoće da mu da, neka mu da. Ako mu ti dozvoliš da te tako ljubi, onda će da te ljubi. Ima pravo da ti traži još nešto."

Miki Đuričić je samo rekao da svako ima pravo na svoje mišljenje , dok Suzana Perović uopšte nije želela da komentariše ovaj snimak, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>