Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Luni se sviđa Toma ali samo preko kamere! (VIDEO)

Podseća je na bivšeg dečka! Oduševila se kada ga je ugledala na TV ekranu rijalitija "Zadruga 2"! Luni  Đogani se sviđa Toma Panić ali samo preko kamere!

Zadruga 2: Luni se sviđa Toma ali samo preko kamere! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" odgovarali su na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima. Međutim, nisu svi stanovnici bili za crnim stolom. Neki od zadrugara izvršavali su zadatak u okviru kog moraju da stoje na crnim tačkama na nekoliko lokacija na imanju. Sve vreme i oni ukućani koji su bili napolju mogli su da prate šta se dešava. Takođe i ukućani koji su bili u kući, preko TV ekrana mogli su da gledaju šta se dešava u dvorištu. U jednom momentu Luni Đogani je za oko zapao Toma Panić za kog je rekla da je podseća na bivšeg dečka:

"Ja moram samo nešto da kažem. Ne znam šta radite sa filterima, ali Toma mnogo izgleda dobro na kameri. Svideo bi mi se da ga gledam odavde. Ne mogu da verujem koliko lepo izgleda na kameri, a ovde katastrofa. Tomo prelep si na kameri, ostani tu, nemoj da ulaziš u kuću. Podseća me na mog bivšeg dečka, zna Ana ko je."

Milan Milošević se našalio da je to Marko Miljković, a ne Toma, pa dodao:

"Anabela šalji nove naočare."

Luna je kasnije tokom noći rekla Tomi Paniću da je oduševljena njegovim izgledom, na šta joj je on poručio da je lepa.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>