Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Poslušajte hit - Kamila! Do pomirenja nije došlo! (VIDEO)

Posle premijere dugoočekivane pesme, svađa u studiju Ognjena Amidžića. Do pomirenja između Rade i Bore Santane nije došlo! Poslušajte hit "Kamila"! 

Zadruga 2: Poslušajte hit - Kamila! Do pomirenja nije došlo! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



U studiju emisije "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića ukućani "Zadruge 2", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, Rada Vasić, Miki Đuričić i Bora Santana predstavili su svoju zajedničku pesmu.

Oni su odlučili da se numera zove "Rumunska kamila", s obzirom da je to bila sintagma koju je Rada Vasić izgovorila tokom jedne od svađa sa cimerima, a koja je izazvala ogromnu pažnju domaće javnosti, pogotovo mnogobrojnih korisnika društvenih mreža.

Zadrugari su dugo prepričavali ovo što je Rada u naletu besa rekla, dok su, s druge strane, društvene mreže bile preplavljene video-snimcima smešnog karaktera u kojima je Rada iz bila glavni lik. Pred početak predstavljanja pesme Miki Đuričić je izjavio da je pesma odlična za pomirenje i istakao da smatra da je došlo vreme da Bora i Rada zakopaju ratne sekire, s obzirom na to da se svađaju često u poslednje vreme.

Tokom izvođenja ove pesme Miki je sve vreme u jednoj ruci držao pano na kom je bila zastava Rumunije fotografije kamila, konja i gorile, a u drugoj fotografiju Radinog supruga Radeta, zbog koje su se Bora i Rada, inače, posvađali. Dok su Rada i Bora izvodili numeru Santana je na svojim leđima imao grbu, a Rada je bila obučena kao šeik. Na samom kraju došlo je do velike svađe između Rade Vasić i Bore Santane - naime, ovaj zadrugar bio je ljut na cimerku koju je optužio da je upropastila celu tačku, tako da do pomirenja nije došlo. Bora je bio besan:

"Pogrešila je sve! Ona je sve pogrešila! Sve si upropastila! Jesi li ti normalna žena? Rekao sam ti da vežbaš ovo! Hoćeš da ti isečem sliku i tebe i sve? Ima da bacim i tebe i Radeta sada ovde."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>