Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Kod Lazara je jela, pila i spavala, a sada nož u leđa!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 2" javno se oglasila i izblatila Marijanu Zonjić. Ona nema stida, ubila bi prijatelja zarad pet minuta slave. Kod Lazara je jela, pila i spavala, a sada nož u leđa! 

Zadruga 2: Kod Lazara je jela, pila i spavala, a sada nož u leđa! Foto: Instagram



Pevačica Marijana Zonjić privukla je veliku pažnju gledalaca rijalitija "Zadruga 2" svojim svađama sa Savom Perovićem, sa kojim je, navodno, bila u vezi, da bi nešto kasnije priznala da su sve lažirali kako bi mladi pevač, kako ova Podgoričanka tvrdi, od javnosti sakrio da je naklonjen istom polu.

Njene optužbe teško su pale Perovićevoj majci Suzani, koja je ušla u "Zadrugu", gde se u više navrata verbalno obračunavala sa Zonjićevom na koju je čak i fizički nasrtala. Ubrzo posle toga Suzana, poznatija kao Blondi, odlukom glasača napustila je rijaliti, koji i dalje pomno prati, a sada joj je zasmetalo Marijanino ophođenje prema Lazaru Jeremiću Jeri, sa kojim je sinoć zaratila.

Blondi je putem Instagrama, na kom je veoma aktivna i gde sa pratiocima komentariše dešavanja iz "Zadruge 2", osula drvlje i kamenje po Zonjićevoj, o kojoj nema reči hvale:

"Šta se dešava sa ovom Marijanom, daleko bilo?! Prijateljima nož u leđa, užas! Kod Lazara je jela, pila, spavala... Ako Lazar otvori usta, to je kraj. Ali, ona nema stida, očigledno. Ne mogu da verujem, kakvo je ovo vaspitanje?! Užas! Devojka od 22 godine, alo! Ide najniže što može. Ubila bi prijatelja za pet minuta slave, da ona bude srećna. Samo se pitam - kako će prošetati ulicama Podgorice, Crne Gore? Da li postoji čovek, žena koja posle svega što smo videli i čuli ima poverenja u ovakvu osobu? Ja nemam reči, iskreno. Daleko bilo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>