Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Još jedna laž Baneta Čolaka! Zacrveneo se od stida!

Ovih dana je u rijalitiju "Zadruga 2" veoma turbulentno. Zerina Hećo i Bane svakodnevno dolaze u sukobe, što su primetili i njihovi cimeri! Još jedna laž Baneta Čolaka! Zacrveneo se od stida!

Zadruga 2: Još jedna laž Baneta Čolaka! Zacrveneo se od stida! Foto: InstagramZerina je od Baneta dobila informaciju da je on razgovarao sa psihijatrom koji mu je, prema njegovim rečima, rekao da treba "osam puta da se moli što je se rešio". Voditelj Milan Milošević rešio je da gledaocima rijalitija "Zadruga 2" otkrije istinu:

"Ja moram da kažem nešto što je zasmejalo celu naciju, a to je naravno laž. Zerina, šta ti je rekao Bane da mora da radi osam puta? Evo, ja ću da ti kažem. Bane je pričao da mu je psihijatar rekao da mora osam puta da se moli što te se rešio."

Čolak je tvrdio:

" Istina, istina! Totalna istina, kunem se u moju mamu. Da, rekao mi je da se molim osam puta i da se zahvalim Bogu što sam se otarasio nje."

Nakon Banetovog pravdanja voditelj je samo rekao:

"Samo ću reći da je ovo gnusna laž."

Bez obzira na reči Milana Miloševića, Bane se i dalje pravdao kako je sve istina što je on rekao, pa se zacrveneo kao bulka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>