Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ani Korać se sviđa David ali i još jedan zauzeti cimer! (VIDEO)

Od kada je postala učesnik rijalitija "Zadruga 2" dovode je u vezu sa brojnim zadrugarima. Sada je priznala je da joj se uvek svide zauzeti muškarci! Ani Korać se sviđa David ali i još jedan zauzeti cimer!

Zadruga 2: Ani Korać se sviđa David ali i još jedan zauzeti cimer! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Ana Korać je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem priznala da je devojke u kući izbegavaju ali da joj ne manjka muške pažnje:

"Rekla sam nedavno da me devojke ne gotive, ne sve, ali većina. Sve su se podelile na neke grupice, ja sam uvek solo igrač. Volim da se družim sa muškarcima. Miki i Mića su mi najbolji prijatelji ovde. Od devojaka mi je, pored Matore, Zerina zanimljiva i drago mi je što je raskinula sa Banetom"

Jedan od zadrugara sa kojim su je dovodili u vezu je David Dragojević, dečko Aleksandre Subotić, iako su on i Ana negirali da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Prašina se ponovo podigla kada je nedavno Ana priznala da joj je David ipak simpatičan, što je uzrokovalo brojne svađe između njega i Aleksandre:

"David mi je mnogo zanimljiv, duhovit i lep. Znam da je u vezi, ali imam pravo da ga komentarišem. Bila bih sa njim da nije u vezi. Vidim da me Aleksandra ne gotivi zbog mojih izjava o Davidu. Aleksa mi je bio zanimljiv. Eto, i on je zauzet, za šta god da se uhvatim bude zauzeto. Ali on je još mali, ne bih mogla još da budem sa njim."

Ona je dodala i da bi volela da u rijaliti "Zadruga 2" uđe pravi dečko za nju, jer se u poslednje vreme oseća usamljeno. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>