Region

Svet

Darko Lazić posle saobraćajne nezgode: Biću kao nov!

Pevač Darko Lazić posle saobraćajne nezgode koja se dogodila 23. oktobra prvi put je progovorio za medije. "Prezadovoljan sam i veća sam krenuo na vežbe. Biću kao nov!"

Darko Lazić posle saobraćajne nezgode: Biću kao nov! Foto: Instagram



Kakve je pouke izvukao Darko Lazić pevač koji je nedavno saznao da će postati drugi put otac ispričao je za jedan beogradski medij.

Kako se osećaš?

"Odlično! Hvala bogu sve ide na bolje. Hvala lekarima iz zeminske bolnice koji su sve ovo vreme brinuli o mom zdravstvenom stanju i spasli mi život. Bilo je teško, ali sada je moje stanje stabilno i idemo dalje."

Tek si stigao u Selters banju,kakvi su utisci?

"Sjajni. Prezadovoljan sam i veća sam krenuo na vežbe. Biće to težak ali kvalitetan oporavak. U sigurnim sam rukama i jedva čekam ponovo da stanem na noge. Bio sam mesec dana u ležećem položaju, juče sam prvi put seo i baš sam zadovoljan. Biće to sve ui redu."


U ovoj teškoj situaciji, verenica Marina te je obradovala. Kako si primio vest da ćeš postati otac po drugi put?

"Presrećan sam zbog toga. U celoj muci, eto da mi se nešto i lepo dogodi.  Zahvalan sam bogu na drugoj životnoj šansi i tome što ponovo mogu da osetim čari roditeljstva. Od toga nema ništa lepše. Marina je predivna devojka koja je bila uvek uz mene i naravno jedva čekam da opet postanem tata."


Mnogi jedva čekaju da se vratiš na muzičku scenu...

"Verujte da i ja to čekam. Sada mi je važno da sve ide svojim tokom i da stanem na noge. Naravno da jedva čekam da se družim sa publikom. Polako, još nekoliko meseci i sve će biti kao pre. Kada se sve završi biću kao nov."


Koliko te je nesreća promenila?

"Mnogo. Jedna greška je mogla da me košta života. Svega se sećam, to su slike koje će vam ostati doživotno urezane. Najradije bih da zaboravim sve. Ne bežim od svoje odgovornosti i zahvalan sam bogu na drugoj šansi. Iskreno, ne znam zašto sam hteo da se vratim te noći posle proslave kući, da sam se odmorio do ovoga ne bi došlo. To mi je bila ozbiljna opomena, verujte, kad čovek pogleda smrti u oči, na život posle svega gleda drugačije."


Da li si se čuo sa bivšom suprugom Anom?

"To nije važno. Neke stvari će se promeniti kada se budem oporavio. Hvala joj što je bila u bolnici, želim joj sve najbolje. Bitno mi je da vidim ćerku Lorenu. Jako mi nedostaje i čim se oporavim, najvažnije mi je da nju zagrlim."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>