Region

Svet

Region

Ubice mog oca četvrta epizoda: Tijana je u opasnosti! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" četvrta epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 3. decembra u 20 časova. Tijana je u opasnosti, zna da postoji samo jedan način da preživi.

Ubice mog oca četvrta epizoda: Tijana je u opasnosti! (VIDEO) Foto: Instagram



Treća epizoda serije "Ubice mog oca" donela je novu žrtvu, ali istovremeno i navela Mirka na rizik. Dok se rezultati obdukcije i dalje čekaju, Aleksandar pokušava da pomogne najboljem drugu, dok Marjanović postaje sve nervozniji jer je jasno da je obračun narko klanova u toku. 

Strahujući za ženin život Mirko mora da radi šta mu Ruža kaže. Da li ga ovo može koštati policijske karijere? Milika je Rončevićev čovek za najprljavije poslove. Propustio je priliku da ubije dve muve jednim udarcem ali će možda kasnije imati više sreće. Žika se vratio u igru! Crnogorski klan ga je pronašao ali on uspeva da im pobegne zajedno sa Marjanovićem. Ko pobeđuje?

U ponedeljak od 20 časova pratićete četvrtu epizodu:

Posle pucnjave na splavu, Marjanović je svestan da Aleksandra mora da drži dalje od svega, stvari se mnogo komplikuju. Žika je besan. Aleksandar se sa svoje strane trudi da pomogne Mirku koliko može. Bogdan izokola opipava Zorana i njegov odnos sa Marjanovićem. Jovan se nevoljno sa advokaticom sprema za suđenje Nataliji. Tijana je u opasnosti, zna da postoji samo jedan način da preživi. Press konferencija u policiji se otrže kontroli, a Mirko napokon dobija poziv od Ruže...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>