Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Plakali su od smeha zbog svađe ovih zadrugara! (VIDEO)

Niko u rijalitiju "Zadruga 2" nije ostao ravnodušan. Plakali su od smeha zbog svađe ovih zadrugara! Rada Vasić i Bora Santana zaratili zbog slike.

Zadruga 2: Plakali su od smeha zbog svađe ovih zadrugara! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeOd kada je Rade Vasić zvanično napustio najgledaniji rijaliti, njegova supruga Rada Vasić i te kako čuva sliku koja je bila okačena iznad njene glave u spavaćoj sobi. Međutim, iako su znali da joj je to trenutno najslabija tačka, neko je odluči da se poigra sa njenim osećanjima, pa je sakrio sliku ispod njenog kreveta. Ona je odmah posumnjala na Boru Santanu, pa je došlo do žestoke rasprave između njih.

Situacija je počela da se zakuhtava, Rada nije mogla da podnese to što joj se dogodilo, pa je u naletu besa skočila na njegov krevet i napala ga, a obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi sprečilo fizički kontakt:

"Ti ćeš mene da udariš, pi*ka ti materina, dođi pi*ko jedna. Ti ćeš mene da maltretiraš."

Bora je vikao:

"Ćuti, klošarko jedna, je*em ja mamu tebi, sram te bilo. Nemoj da mi pretite ovde! Mogu da ti poskidam sve slike, da te ka*am ovde, kao đavo si sa tom kosom."

Rada mu je odgovorila:

"Vidi ga, gorila. Ti ćeš mene da me je*eš, sram te bilo, ti da me tako kudiš."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>