TV Show

Parovi

Nikad nije kasno: Loptu zamenio mikrofonom!

Prvi krug takmičenja veterana polako se bliži kraju, a u novoj epizodi "Nikad nije kasno" upoznaćete šest novih taletnovanih pevača. Fudbaler koji je loptu zamenio mikrofonom.

Nikad nije kasno: Loptu zamenio mikrofonom! PromoU novoj epizodi upoznaćete šest novih taletnovanih pevača koji će pokušati da na grandioznoj sceni dosanjaju svoje snove i postanu pevačke zvezde u poznim godinama.

Ovonedeljna epizoda biće protkana emocijama na koje ste već navikli, a životne priče talentovanih veterana osvojiće vaša srca, izmamiti vam osmeh, ali i suze. Ove nedelje čućete životnu priču raspevanog kamiondžije iz Beča, a upoznaćete i fudbalera koji je loptu zamenio za mikrofon. Na velikoj sceni svoj san dosanjaće i jedna takmičarka iz Prilepa, a posebne emocije izazvaće takmičar iz Novog Sada koji će svojim nastupom rasplakati Žiku Jakšića.

Ove nedelje stručni žiri , pored Saše Miloševića Mareta čini Vesna Milanović i Radoslav Roki Rodić. Nova epizoda šoua veterana je na programu Prve televizije u nedelju, 1. decembra od 21 čas.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>