Region

Svet

Region

Koreni sedma epizoda: Simka vara Đorđa sa Tolom! (VIDEO)

Serija "Koreni" sedma epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 2. decembra u 20.05 časova. Simka vara Đorđa sa Tolom kako bi zatrudnela!

Koreni sedma epizoda: Simka vara Đorđa sa Tolom! (VIDEO) Screenshoot / YoutubePošto Zora u međuvremenu nije zatrudnela, Đorđe nudi novac za udovicu sa decom, koja će i njemu roditi naslednika. Ipak se poražen vraća u Prerovo, dok Vukašin obaćava svom tastu Tošiću da će se odužuti ministru koji mu je pomogao u oslobađanju Aćima iz zatvora. Đorđe po povratku nastavlja da kinji Simku, koju majka savetuju da Đorđa prevari i tako zatrudni. I sam Đorđe usnuloj Simki u pijanstvu predlaže isto, da bi je malo kasnije probudio i povukao reči za koje misli da ih ona nije ni čula.

Kad nadničari dođu u kuću Katića na ručak, Simka odlazi do Tole koji plasti seno i sa njim prevari Đorđa. Nekoliko meseci kasnije, Aćim iz novina saznaje da Vukašin ulazi u srpski parlament na strani njegovih političkih neprijatelja, dok mu Simka saopštava da je konačno zatrudnela...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>