Region

Svet

Darko Lazić baš i ne voli bivšeg muža kume Andreane!

Rešila je da nakon dve godine stavi tačku na brak sa bubnjarem Ivanom Miladinovićem, a ako je verovati estradnim pričama, pevačica nije mogla da trpi prevare i dopisivanje sa drugim ženama, kao što je recimo, Dušica Grabović. Darko Lazić baš i ne voli bivšeg muža kume Andreane!

Darko Lazić baš i ne voli bivšeg muža kume Andreane! Foto: Instagram



Ivan je navodno slao poruke Dušici Grabović ali mu ona nije odgovarala, ipak on je letos ponovo počeo da je uznemirava na Instagramu, kaže izvor. Dušica mu i dalje nije odgovarala ali je za sve saznala Andreana Čekić i to od kuma Darka Lazića, kome se Dušica i poverila. To je navodno bila kap koja je prelila čašu, pa je pala odluka o razvodu. Inače, Dušica i Andreana srele su se oči u oči prošle nedelje, a Dušica o tome kaže:

"Tačno je da smo se zajedno zadesile u šminkernici, Andreana me je gledala s visine, a iz kog razloga, ne znam. Ja sa njenim Ivanom nisam imala ništa, čovek me ne zanima, ali ne razumem koleginice koje spavaju sa svojim muzičarima. Nije ona jedina, to se dešava često. Mora da postoji neka distanca, a ja je imam."

Ona još komentariše da Darko Lazić nije baš obožavao Andreaninog supruga:

"Pričala sam sa Darkom Lazićem i bukvalno mu je bilo drago kada je sve to izašlo u javnost. Smejao se, on je sa Andreanom super, kumovi su, ali Ivana nije nešto voleo, kako sam shvatila."

Andreana Čekić vest o razvodu podelila je na društvenim mrežama:

"Ivan i ja imamo pre svega dugogodišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda, jer oboje smo svesni da smo odličan team i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije, jedno drugom bili smo i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>