Region

Svet

Darkova verenica Marina teško podnosi trudnoću!

Darkova verenica Marina sada je osmoj nedelji trudnoće, a kako je prvo tromesečje najrizičnije za plod, tako Marina sada mora što više da odmara. Teško podnosi trudnoću pa je porodica jako zabrinuta.

Darkova verenica Marina teško podnosi trudnoću! Foto: Instagram



Da trudnoću ne podnosi najbolje zbog stresa koji je pretrpela poslednjih mesec dana, otkrio je Marinin brat Miloš. On ne krije da svi strepe nad njom i brinu kako će izneti trudnoću, pa je za Svet otkrio:

"Marina gleda da bar nekoliko puta u toku dana ode u šetnju, a onda uveče ide kod Darka. Često odlazi kod njega, kad god se oseća dobro, pošto je muče vrtoglavice i mučnina. Povraća, dosta je malaksala, valjda zato što je malokrvna, i mora da se odmara i da se pazi, jer je to trenutno i za bebu i za nju najbitnije. Teško podnosi to drugo stanje, i nije kao naša majka koja je odlično podnosila trudnoće. Nama je samo da sve bude kako treba."

Marina Gagić je ove navode potvrdila. Iako presrećna zbog stanja u kom se nalazi, priznala je ipak to sve nije lako podnela:

"Tačno je da imam mučnine, ali bitno je da se osećam srećno. Znam da će sve biti dobro. Darko i ja ćemo iz svega izaći kao pobednici, jer je naša ljubav jača od svega. Darko je čovek mog života, volim ga najviše na svetu i sada ću mu i dete roditi, što je kruna naše ljubavi. Milan i Brankica su oduševljeni, mi se zaista lepo slažemo, svaki dan smo zajedno. Svi su presrećni, jer smo se stvarno zbližili, i ja sa njegovim roditeljima, i on sa mojima. Od kako su saznali da sam trudna i da ću im podariti unuče, prema meni se ponašaju kao da sam im ćerka, i zahvalna sam im na tome. Rekla sam im da se opuste i da ne brinu toliko. Oni znaju koliko je stresno bilo sve ovo kroz šta smo prošli, pa se sada plaše za mene."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>