Region

Svet

Marina Tucaković otkriva zbog čega se nije uplašila karcinoma!

Marina Tucaković je prvi put stala pred kamere, nakon što je otkriveno da ima karcinom. Marina je gostovala na makedonskoj televiziji 1 TV, koju vodi Boki 13. 

Marina Tucaković otkriva zbog čega se nije uplašila karcinoma! Foto: Printscreen/Instagram



Marina je pričala o karcinomu, ali i zašto se nije uplašila kada je bila na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. 

- Karcinom dojke, krenula voda ka plućima… Pakao sam prošla. Ali jednostavno kad sam bila smeštena na onkologiji polusvesna nekako niakakav strah nisam osećala. Bilo je ono – Biće šta će biti. Izgubila sam dete, šta može gore da mi se desi. Jel tako? - rekla je Tucaković.

Ona je nakon toga nastavila da priča o teškim trenucima nakon gubitka deteta.

- Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova i eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala - rekla je Marina.

U tom trenutku, koji joj je sigurno najteži u životu ona je smogla snage da misli i na posao, te ispadne profesionalac kakvom je svi vide.

- To je bio trenutak ludila i trezvenosti. Samo sam napisala – Ja ne mogu da dođem u emisiju. Izvinite, meni je sin upravo umro. Imala sam toliko neke profesionalnosti i svesnosti da javim da me ljudi ne čekaju - završila je Tucaković.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>