Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Veza između Suzane i Mikija otkrivena! Priznali su sve! (VIDEO)

Suzanu Perović i Mikija Đuričića uhvatila je kamera u trenutku zanosa, tokom poljupca. Sinoć je tokom emisije gledanja snimaka pušten taj trenutak zadrugarima a učesnici su sve priznali.

Zadruga 2: Veza između Suzane i Mikija otkrivena! Priznali su sve! (VIDEO) Foto: Printscreen/YouTube



Zadrugari su doživeli šok, jer nisu znali šta njihovi cimeri rade. Miki i Suzana su ustali da prokomentarišu, kada je Miki odlučio da sve prizna.

- Suzana i ja se znamo već nekih pet-šest godina. Tu postoje simpatije, to znaju i neke moje bivše devojke. Prijamo jedno drugome, nismo prešli nikakvu granicu pristojnosti. Posle ovoga ćemo sigurno biti samo drugovi do kraja rijalitija. Mi smo gledali to da krijemo upravo zbog Suzane, nismo deca. Kad smo videli da su se kamere okrenule, popi*deli smo, jer niko ne bi ni saznao - priznao je Miki. 

Suzana je pokušavala da opovrgne, međutim Đuričić je bio toliko jasan da je ona na kraju sedela i ćutala.

- Mislim da si se i ti zaljubila i ja, i to je ok. Verovatno se više nećemo družiti posle ovoga... Ljudi čuju naše razgovore i da ne bi ispadali smešni, ja sam rekao samo onako kako jeste. Prvenstveno smo prijatelji i verovatno se sada više nećemo poljubiti do kraja rijalitija. Suzana je ozbiljna, ima decu... Ne bih voleo da dođe u neku neprijatnu situaciju, ja nju poštujem. Nismo prešli nikakvu granicu. Mi znamo šta mislimo, neću više pričati - pojasnio je Miki.

On je rekao da su se oni čuli pre "Zadruge 2" telefonom i da joj je on priznao da mu predstavlja "tihu patnju". Đuričić je dodao da Suzana ne živi sa svojim mužem, te da su oni najbolji prijatelji. On je navodno želeo Suzanu da zaštiti neželjenog publiciteta.

 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>