Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Sanja Stanković o tajnoj vezi između Lune i Marka!

Učesnica "Zadruge 1" Sanja Stanković otkrila je da su Luna Đogani i Marko Miljković imali neku vrtu veze pre nego što su ušli u rijaliti. Sanja je govorila i o svom odnosu sa Lunom, kao i njenom trenutnom učešću u rijaliti programu.

Zadruga 2: Sanja Stanković o tajnoj vezi između Lune i Marka! Foto:Instagram



Sanja navodi da je trebala da se vidi sa Lunom pre početka nove sezone rijalitija, međutim zadrugarka joj se nije javila. Iznerviralo ju je to što prema njenim rečima Luna glumi prijateljicu Matoroj. Zbog toga nekada ni ne gleda TV. Sanja je nakon toga objasnila u kakvoj su to vezi Marko i Luna.

- Iz pouzdanih izvora znam da je Luna imala seks i bila u kres varijanti sa Marko Miljkovićem pre nego što je opet ušla u rijaliti. Prave se ludi sve vreme u Beloj kući, ali ja mislim da je ona odlepila za njim. Mislim da postoje jake simparije i sa Markove strane, ali je Miljković proračunat dečko, tako da svašta može da se desi tu, možda bude i novi Sloba Radanović - objašnjava Stankovićeva.

Sanja je dodala da je razočarana Luninim ponašanjem, jer ju je zanemarila nakon učešća u prvoj sezoni kada su trebale da popričaju o svemu što se dešavalo u beloj kući, kao i o problemu koji je Luna imala sa svojom majkom.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>