Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 28. novembar 2018. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. novembar 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 28. novembar 2018. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.


Bik 21.4.-21.5.

Pruža vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi, jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt sa starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.


Rak 22.6. - 22.7.

Nekontrolisano možete planuti, pa je izvesna ozbiljna rasprava sa nepoznatim osobama na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe.


Lav 23.7.- 22.8.

U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste upali u poslednje vreme. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.


Devica 23.8. - 22.9.

Ne osećate se najbolje, a posla imate preko mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze, što tokom nedelje može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što možete za povoljniji trenutak.


Vaga 23.9. - 22.10.

Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu, ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će u ovom periodu na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.


Strelac 21.11.- 21.12.

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.


Jarac 22.12.- 19.1.

Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama, pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga ne prekontrolišete.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Preterano ste nestrpljivi, ne kontrolišete emocije. Neophodno je da pokažite više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Novosti

Povezane vesti:


>