Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miki Đuričić već razočarao Suzanu! Zalupila mu vrata! (VIDEO)

Javnost je od sinoć šokirana od kada su Miki i Suzana razmenili nekoliko poljubaca misleći da to kamere rijalitija "Zadruga 2" nisu zabeležile. Miki Đuričić već razočarao Suzanu Perović! Rekla mu je šta je imala i zalupila vrata!

Zadruga 2: Miki Đuričić već razočarao Suzanu! Zalupila mu vrata! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Suzana Perović je celo jutro bila zabrinuta da li su gledaoci imali priliku da vide njihove poljubce. Kao dodatak tom problemu, danas kada je Suzana dobila garderobu i nekoliko sitnica od porodice, bila je emotivna ali joj Miki nije prišao ni u jednom trenutku. Ona mu je to zamerila:

"Izvini što sam bila za tebe juče, izvini evo. Kad je meni loše ti nećeš ni da mi priđeš. Što nisi ustao da me pitaš šta je i kako je?"

Đuričić joj je odgovorio:

"Što je tebi teško, dobila si stvari. Dobila si uspomene od porodice. Neću da se svađam sa tobom oko toga, zapravo sa tobom neću da se svađam."

Suzana je bila besna:

"Sedi i smej se. Sram te bilo, ja da znam da plačeš i da ti nije dobro ne bih sigurno sedela sa Snežanom. Samo te molim da se tako ne ponašaš. Tvoja svaka rečenica počinje sa ja, ja i ja. Ima li neko drugi pored tebe ovde, alo!"

Miki ju je upitao:

"Je l' treba kao Čolak i Lazar da idem da sečem vene jer ti plačeš, šta hoćeš sad od mene, nije mi jasno. Izvini što sam se uopšte obratio."

Nakon ovoga je Suzana zalupila vrata i otišla!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>