Region

Svet

Zbog ove pevačice su se razveli Ana i Rasta!

Dugo se nagađalo šta je bio okidač u braku Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, koji je doveo do razvoda. Reč je o ćerki popularnog pevača sa kojom je Rasta ranije bio u vezi, a kako se navodi planira tu vezu i da nastavi.

Zbog ove pevačice su se razveli Ana i Rasta! Foto: Printscreen/Instagram



Reč je o Eleni Kitić, ćerki Mileta Kitića, kojoj je Rasta besplatno radio pesme za album. Ana je saznala za njihovu vezu ali kada je čula da joj on radi pesme poludela je. Rasta ju je ubeđivao da između njega i Elene ništa više ne postoji u šta je Ana na kraju poverovala. Vremenom Ana je na to zaboravila sve dok nije našla prepiske Raste i Elene što ju je navelo da se razvede.

- Anin odnos s Rastom uveliko je bio na klimavim nogama, međutim, kada je saznala za dopisivanje i činjenicu da su Elena i Rasta nekada bili zajedno, Nikolićeva je rešila da stavi tačku na taj brak. Tada se uverila da njegova pravdanja kako Elenu gleda kao mlađu sestru zapravo nisu istina, te da ju je sve vreme lagao. Tada je otkrila da su oni odavno u šemi. Bilo joj je jasno da njen muž i Elena kriju burnu prošlost i više nego ikada osetila se izdanom - rekao je izvor za Alo.

Anu je najviše povredilo što je Rasta romansu sa Elenom započeo na isti način kao sa njom.

- Elena i Rasta upoznali su se pre nego što je Ana bila u Rastinom životu. Spojilo ih je isto društvo, imali su slična interesovanja i odmah su se skontali. U tom nekom periodu Rasti je karijera krenula uzlaznom putanjom, a Elena je bila klinka koja je oduvek želela da se bavi muzikom. Njihovo druženje i saradnja brzo su se pretvorili u muvanje, a pošto je on bio sam, a ona izašla iz duge veze, započeli su romansu. Da se Ana nije pojavila, ko zna kako bi se završilo to s Elenom i njim, jer su imali veoma čudan odnos. Kako se šuška, on je sada ponovo rešio da obnovi romansu s Elenom, a Ana je i te poruke pronašla u njegovom telefonu - završava izvor.

Da li će Rasta nastaviti tamo gde je stao sa Elenom ili će se ipak vratiti Ani videćemo u budućnosti.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>